Eén van de populairste rockbands uit Kasterlee en omstreken zetten zaterdagavond met een laatste optreden in jeugdhuis JeKa een punt achter hun carrière.

Zes jaar en meer dan honderd optredens lang stonden de Pellemanboys bekend voor zeer sterke covers.  Ook de "battles" die ze brachten met de Lichtaartse Hukkelfukkers zullen bij velen in het geheugen gegrift blijven.

De 5 leden van de band hebben allemaal een JeKa-verleden dus was het jeugdhuis de perfecte locatie voor hun laatste optreden.  Vier van de vijf bandleden blijven muzikaal actief. Bassist Dennis Van Reusel speelt verder in de groep Witness en in het schlagerduo Jeffie & Denny dat hij vormt met Jef Cambré.

Drummer Bram Haeseldonckx blijft actief in de Molse band Metafuz.
Steven Bogaerts werkt met Old Number 6 verder aan een nieuwe cd en zanger Steven Praet, die al een poos actief was met Parkside Drive doet hier ook mee verder.
 
Enkel gitarist Toon Van Reusel heeft nog niet meteen nieuwe muzikale plannen.

De massale opkomst afgelopen zaterdag zette nog maar eens in de verf hoe populair de Pellemanboys wel waren. Ik ben zeker dat menig toeschouwer stilletjes hoopte om ooit nog een come-back van de band te mogen meemaken.
 
Tekst en foto's : J. Stoop / Nnieuws